Spiegels voor de woonkamer

Vorm
Rechthoekige spiegels
Ronde spiegels
Halfronde spiegels
Onregelmatige
Grootte
Kleine spiegels
Grote spiegels
Afmetingen (rechthoekig)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Afmetingen (rond)
fi 40 cm
fi 50 cm
fi 60 cm
fi 70 cm
fi 80 cm
fi 90 cm
fi 100 cm
Afmetingen (halfrond)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Afmetingen (onregelmatige)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Afmetingen (druppelvorm)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Spiegels voor de woonkamer

Welkom bij onze uitgebreide collectie spiegels voor de woonkamer! Of u nu op zoek bent naar een statement stuk boven de bank of een functionele spiegel boven een ladekast, wij hebben de perfecte opties voor u. Met verschillende maten en lijstkleuren om uit te kiezen, kunt u de ideale spiegel vinden die past bij de inrichting van uw woonkamer. Blader door ons assortiment en bestel vandaag nog online!

Resultaten: 59
Sorteer op:

Uitgebreide collectie spiegels voor de woonkamer

Onze uitgebreide collectie spiegels voor de woonkamer biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw interieurontwerp naar een hoger niveau te tillen. Spiegels zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een statement stuk vormen in uw woonkamer. Met hun reflecterende oppervlakken kunnen ze licht in de ruimte verspreiden en een gevoel van ruimte creëren. Bovendien kunnen ze helpen bij het toevoegen van diepte aan een kamer en het visueel vergroten van de ruimte, waardoor ze perfect zijn voor kleine woonkamers. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke spiegel of een klassiek ontwerp met een prachtige lijst, wij hebben de perfecte opties voor u. Onze spiegels zijn zorgvuldig geselecteerd om aan verschillende behoeften en smaken te voldoen, zodat u zeker de ideale spiegel kunt vinden die past bij de inrichting van uw woonkamer.

Geschikte spiegels voor elk interieur

De spiegels uit onze collectie zijn geschikt voor verschillende interieurs in de woonkamer. Als u een woonkamer met een moderne uitstraling heeft, kunt u kiezen voor een strakke en minimalistische spiegel die naadloos aansluit bij de rest van de inrichting. Voor een meer traditionele woonkamer bieden we prachtige spiegels met klassieke lijsten die een vleugje elegantie toevoegen aan de ruimte. Onze spiegels passen ook perfect in woonkamers met een vintage of rustieke uitstraling, waar ze een vleugje karakter en charme kunnen toevoegen. Of u nu een spiegel zoekt boven de bank, bij de eettafel of op een andere prominente plek in uw woonkamer, ons uitgebreide assortiment biedt voor elke stijl en behoefte een passende optie. Met eenvoudig online bestellen is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om de perfecte spiegel voor uw woonkamer te vinden!