Vorm
Rechthoekige spiegels
Ronde spiegels
Grootte
Kleine spiegels
Grote spiegels
Afmetingen (rechthoekig)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Afmetingen (rond)
fi 40 cm
fi 50 cm
fi 60 cm
fi 70 cm
fi 80 cm
fi 90 cm
fi 100 cm

Spiegels met witte lijst

Welkom bij onze collectie hangspiegels met witte lijst! Deze moderne en minimalistische spiegels zijn perfect voor het creëren van een frisse en lichte uitstraling in elke kamer. Of je nu op zoek bent naar een spiegel voor in de hal, slaapkamer of woonkamer, onze selectie van hangspiegels met witte lijst sluit gemakkelijk aan op elk interieur. Blader door ons aanbod en vind de perfecte spiegel om een stijlvolle touch aan je huis toe te voegen.

Resultaten: 12
Sorteer op:

Onze collectie hangspiegels met witte lijst

Onze collectie hangspiegels met witte lijst biedt de perfecte manier om een gevoel van ruimte en licht toe te voegen aan elke kamer. Deze moderne en minimalistische spiegels zijn niet alleen functioneel, maar ook een prachtig decoratief element in elke ruimte. De witte lijst voegt een vleugje elegantie toe aan elke spiegel, waardoor het een tijdloze toevoeging is aan elk interieur. Bovendien zijn deze spiegels gemakkelijk te combineren met verschillende decoratiestijlen en kleuren, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke kamer in huis.

Toepassingen in verschillende kamers

De hangspiegels met witte lijst uit onze collectie passen perfect in verschillende kamers in huis. In de hal bieden ze een handige plek om nog even aandacht te besteden aan je outfit voordat je de deur uitgaat, terwijl ze tegelijkertijd de ruimte oplichten. In de slaapkamer kunnen ze dienen als functionele spiegel om te checken hoe je eruitziet, terwijl ze ook een gevoel van ruimte toevoegen. In de woonkamer kunnen deze spiegels op strategische plaatsen worden opgehangen om het licht te reflecteren en de ruimte te vergroten, terwijwijl ze tegelijkertijd een mooie en stijlvolle toevoeging vormen aan het interieur. Kortom, de hangspiegels met witte lijst zijn een must-have voor elk huis en zijn de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en veelzijdige spiegel om hun interieur op te fleuren.