1. Hoofdpagina
  2. Spiegels
  3. Spiegels met zwarte lijst
  4. Ronde spiegel, zwart frame fi 50 cm
de wizard laden
Ronde spiegel, zwart frame fi 50 cm

Ronde spiegel, zwart frame fi 50 cm

Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten
Ontdek de veelzijdigheid en stijl van onze ronde zwarte spiegel fi 50 cm - een essentieel element voor elke kamer in uw huis.
Variant
Zwart frame
Zwart frame
Prijs
60.00
Aantal:
- +
Verwachte verzenddatum: 16.07.2024
Naar winkelwagen
Kwaliteitsgarantie
Meerdere betaalmethoden

Ontdek de veelzijdigheid en stijl van onze ronde zwarte spiegel fi 50 cm - een essentieel element voor elke kamer in uw huis. Of u nu een vleugje elegantie wilt toevoegen aan uw woonkamer, functionaliteit aan uw badkamer, of een stijlvol accent in uw slaapkamer, deze spiegel is de perfecte keuze.

 

Met zijn tijdloze zwarte MDF-frame, past deze spiegel naadloos in zowel klassieke als moderne interieurs. Het is een subtiele, doch opvallende toevoeging die elk decor verrijkt. De ronde vorm van de spiegel biedt een zacht en uitnodigend element dat de hardheid van rechte lijnen in uw ruimte breekt, waardoor een harmonieus evenwicht ontstaat. De zwarte rand van de spiegel voegt een vleugje verfijning toe en creëert een opvallend contrast, wat de aandacht trekt naar het spiegelbeeld. Eenvoudig te installeren, deze wandspiegel is zowel praktisch als decoratief. Het reflecteert natuurlijk licht, waardoor uw ruimte groter en helderder aanvoelt.


Informatie over het product:


♦ Spiegel gemaakt van perfect glad glas

♦ Zwarte stijlvolle lijst van gehard glas

♦ Geslepen randen van het glas

Breedte van de lijst: 2 cm

Dikte van de spiegelplaat: 4 mm

Dikte van de glasplaat: 4 mm

Montagesysteem: metalen hangers + schuimafstandhouders