1. Hoofdpagina
  2. Spiegels
  3. Spiegels met zwarte lijst
  4. Rechthoekige spiegel, zwart MDF-frame 70x50 cm
de wizard laden
Rechthoekige spiegel, zwart MDF-frame 70x50 cm

Rechthoekige spiegel, zwart MDF-frame 70x50 cm

Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten
Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze rechthoekige spiegel 70x50 cm, omlijst door een chic zwart MDF-frame.
Variant
Zwart MDF-frame
Zwart MDF-frame
Prijs
60.00
Aantal:
- +
Verwachte verzenddatum: 16.07.2024
Naar winkelwagen
Kwaliteitsgarantie
Meerdere betaalmethoden

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze rechthoekige spiegel 70x50 cm, omlijst door een chic zwart MDF-frame. Deze zwarte spiegel is ontworpen om universeel te zijn, waardoor hij naadloos past in elke kamer van uw huis. Of het nu in uw badkamer hangt voor die laatste blik voordat u de deur uitgaat, in uw woonkamer om licht en ruimte toe te voegen, of als stijlvolle touch in uw slaapkamer, deze spiegel verrijkt elke omgeving.

 

Het tijdloze ontwerp van de rechthoekige spiegel 70x50 cm wordt versterkt door de moderne zwarte rand, waardoor het een ideale keuze is voor zowel traditionele als hedendaagse interieurs. Het zwarte MDF-frame is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam, en belooft jaren van betrouwbaar gebruik.

 

Informatie over het product:

♦ Spiegel gemaakt van een perfect gladde plaat

♦ Kan zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd

♦ Stijlvolle zwarte MDF-lijst

De spiegelplaat is gemaakt van 4 mm plat glas, bedekt met een laag die licht reflecteert. Het geheel is ingelijst in een stijlvolle houten MDF-lijst, wat de esthetische waarde verhoogt en bovendien de veiligheid van de gebruiker verzekert.

 

Kleur van de lijst: Zwarte lijst

Dikte van de spiegelplaat: 4 mm

Montagesysteem: metalen hangers + schuimafstandhouders